La màgia dels colors


Suscripció canal de notícies RSS
Participa Facebook
Participa en Twitter
Suscripció canal de YouTube
Fill out my online form.

Servei a escoles catalanes:

Pots comprar amb:

Imatges Paypal
Portada llibre La màgia dels colors
 
Dades del Llibre

Dades del Llibre

Llibre:
24 pàgines
28X 21 cm.
ISBN: 978-84-92745-58-6
Forma: tapa dura. Inclou DVD.
Data de publicació: novembre 2012

16,50 Euros
amb DVD inclòs
Afegir a la cistella

 

Veure la cistella

 

COMPRA ONLINE: la compra es realitza mitjançant el

portal Paypal.com. Es pot realitzar el pagament

mitjançant targeta de crèdit o dèbit sense la

necessitat d'estar registrat a paypal.com. Una

vegada realitzat el pagament s'efectuarà

l'enviament per correu ordinari al domicili indicat. 

El termini d'entrega estimat és de 4 a 6 dies.

No hi ha despeses d'enviament.

La màgia dels colors

Ricardo Alcántara

Il·lustracions: Sebastià Serra

Sinopsis: 

I si cada color ens portés a viure grans aventures en un món imaginari? Això és el que li passa a la Mariana quan es vesteix de rosa, de verd, de negre, de vermell..., li agrada tant que no sap quin color escollir, fins que descobreix la màgia dels colors.

Al dvd que inclou el conte hi trobaràs: la interpretació del conte en LSC i veus en off, les il·lustracions animades i a més, aprendràs el vocabulari del conte.

La peculiaritat dels contes Ginjoler és que van destinats a infants tant oients com sords. 

Inclou DVD!

 
 

Alcántara, Ricardo

Va néixer a l'Uruguai, a Montevideo, el 24 de novembre de 1946. Es va convertir en escriptor, bàsicament, a conseqüència d'una imaginació molt fèrtil, i no tant a partir de la lectura. A casa seva, el llibre com a diversió no existia, i tampoc a l'escola. Quan era molt petit anava a refugiar-se en el buit que hi havia entre la banyera (una d'aquelles banyeres antigues de ferro) i la paret. Era el lloc idoni perquè un nen fantasiós imaginés les coses a la seva manera; tot el que no li agradava ho capgirava i ho convertia en realitat. Quan pregunten a Ricardo Alcántara quan va començar a ser escriptor, confessa que just en el moment que va descobrir el buit de la banyera. Va viure a l'Uruguai fins al 1967, any que se'n va anar al Brasil. Després de tres anys a cavall entre el seu país i la ciutat brasilera de São Paulo, es va instal·lar de manera estable al Brasil. Va guanyar el premi Estudvais, dotat amb 2.000 dòlars i, amb aquest import, es va comprar un bagul i un bitllet per al vaixell que l'havia de conduir a Barcelona. Al principi, l'adaptació a Barcelona va ser difícil. Després de l'enlluernament inicial, es va trobar de cop i volta immers en una realitat que li costava d'entendre. Passat un temps, el necessari per establir uns punts de referència, va començar a desxifrar les claus de la societat que l'havia acollit. Va assumir amb naturalitat el fet de viure en un país amb una llengua que fins llavors desconeixia.

Ricardo Alcántara sempre diu que mai no ha estat rebutjat per motius lingüístics. Ha treballat amb editorials catalanes i la major part de les seves novel·les han estat traduïdes al català. 

Va arribar a Barcelona l'agost de 1975, època convulsa i de canvis polítics importants. Durant un any i mig es va dedicar a l'elaboració de productes d'artesania, que venia a botigues. Immediatament després, va treballar en una escola d'educació especial i, posteriorment, va fer de cuiner en un parvulari al Prat de Llobregat durant tres anys. Tot i la diversitat d'ocupacions d'aquesta època, sempre ha tingut la sort d'adaptar-se bé a les feines que li han interessat, de passar-s'ho bé i de trobar estímuls positius en tot el que ha fet.

Web de l'autor

Llibres d'aquest autor publicats a El Cep i la Nansa
La màgia dels colors


Serra, Sebastià

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Laboratori de tractament i síntesi de la Imatge. Especialitat  en infografia i disseny gràfic.