300 unicorns


Suscripció canal de notícies RSS
Participa Facebook
Participa en Twitter
Suscripció canal de YouTube
Fill out my online form.

Servei a escoles catalanes:

Pots comprar amb:

Imatges Paypal
Portada llibre 300 unicorns
 
Dades del Llibre

Dades del Llibre

Llibre:
311 pàgines
19X 13 cm.
ISBN: 978-84-92745-43-2
Forma: rústega amb solapes

17 Euros
Afegir a la cistella

 

Veure la cistella

 

COMPRA ONLINE: la compra es realitza mitjançant el

portal Paypal.com. Es pot realitzar el pagament

mitjançant targeta de crèdit o dèbit sense la

necessitat d'estar registrat a paypal.com. Una

vegada realitzat el pagament s'efectuarà

l'enviament per correu ordinari al domicili indicat. 

El termini d'entrega estimat és de 4 a 6 dies.

No hi ha despeses d'enviament.

300 unicorns

Joan Fontanals Orpí

Sinopsis: Sovint el que aparenta no és el que sembla. 300 Unicorns és un conjunt de micro relats, aparentment eròtics, lascius, bruts, íntims, atrevits, insolents, orgàsmics que corrompen la lectura d’una forma despietada, sense embuts, sorprenentment i atraient.
Es tracta d’una lectura dinàmica, breu, madura, amb un deix d’innocència adàmica, una lectura que t’atrapa i et sedueix per la seva temàtica i per l’acurat tractament i tria de les paraules.
També per l’excitant visió del seu contingut que, al final, fa un gir sorprenent, provocant un somriure o bé un WOW d’admiració.
En Joan Fontanals ha creat un nou llenguatge literari innovador, immediat, que de seguida te’l fas propi. Una literatura pensada, a priori, per ser difosa en xarxes socials, una literatura que va creixent, aparentment sense normes, amb un únic objectiu, demostrar que qualsevol aspecte de la quotidianitat, pot tenir un component imminentment eròtic i complaent. 

 
Accedir al primer capitol del llibre 300 Unicorns
 

Fontanals Orpí, Joan

Llorenç del Penedès, 1968.
Llicenciat en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona, desenvolupa la seva activitat professional en l’àmbit del màrqueting, la comunicació, la publicitat i el branding.
El seu neguit per escriure l’ha dut a guanyar, entre altres, el premi de narració en català Portal Nou, el premi de literatura eròtica en català Carnaval de Vilanova i la Geltrú, del qual, també, n’ha estat finalista, i ha estat guardonat en diverses ocasions en el premis de narració curta de Institut d’Estudis Penedesencs, els premis de contes Alambor de Benicarló, el concurs de cartes romàntiques de Calafell i el premi Ernest Lluch de literatura en català, en el qual, a més, ha rebut una menció especial del jurat.
Amb la recerca del seu propi estil, ha anat forjant una arquitectura literària molt personal, tenyida d’erotisme, un estil amanit amb cert aire de pornografia, però sempre amb un to elegant, gens barroer, sovint descarnat, sincer i sempre suggerent, mitjançant la tria d’un llenguatge treballat, pensat, on cada paraula té el seu espai i el seu sentit, fins el punt que el lector gairebé pot olorar, tocar, visionar i sentir la història llegida.
L’any 2010 publicà la seva primera antologia narrativa, Ulls de Fang. Actualment, Joan Fontanals viu a Vilanova i la Geltrú, indret que, segons ell mateix explica, té una llum especial que l’inspira.

Llibres d'aquest autor publicats a El Cep i la Nansa
300 unicorns