Banderes dels nostres tiets


Suscripció canal de notícies RSS
Participa Facebook
Participa en Twitter
Suscripció canal de YouTube
Fill out my online form.

Servei a escoles catalanes:

Pots comprar amb:

Imatges Paypal
Portada llibre Banderes dels nostres tiets
 
Dades del Llibre

Dades del Llibre

Llibre:
142 pàgines
19X 13 cm.
ISBN: 978-84-92745-46-3
Forma: rústega amb solapes
Data publicació: Febrer 2012

16 Euros
Afegir a la cistella

 

Veure la cistella

 

COMPRA ONLINE: la compra es realitza mitjançant el

portal Paypal.com. Es pot realitzar el pagament

mitjançant targeta de crèdit o dèbit sense la

necessitat d'estar registrat a paypal.com. Una

vegada realitzat el pagament s'efectuarà

l'enviament per correu ordinari al domicili indicat. 

El termini d'entrega estimat és de 4 a 6 dies.

No hi ha despeses d'enviament.

Banderes dels nostres tiets

Xavier Diez

Sinopsis: Banderes dels nostres tiets és un recull de quinze relats d’aparent heterogeneïtat pel que fa a temàtica,extensió, gènere i coordenades espai/temps. Només aparent, perquè el conjunt presenta un calidoscopi de personatges solitaris i inconformistes, confosos i superats, escèptics i derrotats, d’acord amb els signes dels temps actuals, i tanmateix incapaços d’experimentar resignació davant destins adversos. Quinze històries sobre la dignitat del fracàs on els escenaris canviants, el recurs al sarcasme i la melangia, amb dosis de surrealisme i poesia quotidiana, amb sorpreses, paradoxes i girs argumentals inesperats, emmarquen la perplexa modernitat.

Un antic corredor que arrossega pel paddock la seva coixesa i els secrets familiars, un futbolista de segona divisió que assoleix una efímera glòria, un diari extraviat d’adolescència, un advocat insomne que condueix camions per Alaska, un escamot de republicans atrapats en un bucle temporal, dos antics revolucionaris empordanesos retrobats a la Cuba esclavista, un editor fracassat que evoca una estranya troballa arqueològica, un filòsof que defensa violentament una feina absurda i alienant, un inventor víctima de la seva extraordinària descoberta, un escriptor en crisi que descobreix l’engany de les aparences de la bombolla immobiliària, aquests són els protagonistes de quinze històries narrades des de punts de vista i estils diferents que marquen un dels llibres més interessants del panorama literari català d’aquesta dècada.

 
Accedir al primer capitol del llibre Banderes dels nostres tiets
 

Díez, Xavier

Barcelona, 1965. Doctor en Història Contemporània, Llicenciat en Filosofia i Lletres, Diplomat en Magisteri i postgraduat en Pedagogia Terapèutica.
Com a historiador ha estat autor dels llibres El anarquismo individualista en España (Virus, 2006), Utopia sexual a la premsa anarquista de Catalunya (Pagès eds. 2001) i coautor de La Gran Desil·lusió, la Transició als Països Catalans (El Cep i la Nansa, 2005) i L’Àsia, un continent divers (Icària, 1999). És col·laborador dels diaris El Punt i Diari de Girona i de diverses revistes acadèmiques i culturals, nacionals i estrangeres, i membre de l’equip d’intel·lectuals crítics Argumenta. Com a poeta ha participat als reculls col·lectius Le chant des villes (Dianoïa, 2006), Vint-i-cinc poemes per l’Ovidi (AJV, 2005), Singulars d’un plural. (Dip. Girona, 1998) i ha publicat Cartografia de la Desolació (L’Emboscall, 2006) i A la via morta (L’Emboscall, 2004). És col·laborador de la revista literària Le Manoir des Poètes. 

Llibres d'aquest autor publicats a El Cep i la Nansa

Geníssers
La gran desil·lusió
Banderes dels nostres tiets
Hotel Califòrnia