El riu encès


Suscripció canal de notícies RSS
Participa Facebook
Participa en Twitter
Suscripció canal de YouTube
Fill out my online form.

Servei a escoles catalanes:

Pots comprar amb:

Imatges Paypal
Portada llibre El riu encès
 
Dades del Llibre

Dades del Llibre

Llibre:
288 pàgines
13 X 19 cm.
ISBN: 978-84-17000-05-9
Forma: rústega amb solapes

17 Euros
Afegir a la cistella

 

Veure la cistella

 

COMPRA ONLINE: la compra es realitza mitjançant el

portal Paypal.com. Es pot realitzar el pagament

mitjançant targeta de crèdit o dèbit sense la

necessitat d'estar registrat a paypal.com. Una

vegada realitzat el pagament s'efectuarà

l'enviament per correu ordinari al domicili indicat. 

El termini d'entrega estimat és de 4 a 6 dies.

No hi ha despeses d'enviament.

El riu encès

Miquel Martín i Serra

Sinopsis:El riu encès recorre la ciutat de Girona i els pobles de la Vall de Camprodon a través d’uns personatges marcats per la pèrdua o l’absència dels éssers més estimats: un pare, una mare, un germà. Són, doncs, persones desorientades, corcades per una gran buidor. De vegades, fugen i s’amaguen, però d’altres també cerquen la felicitat amb passió o lluiten fins al límit de les seves forces. Com un riu que ho arrossega tot, travessen camins inesperats i tortuosos fins que, un bon dia, les seves vides es creuen i totes les peces comencen a encaixar: mentides i veritats, pors i silencis, amenaces i traïcions. Amb una prosa rica i suggeridora, plena de lirisme, El riu encès ens submergeix en els replecs més amagats, més foscos o més reveladors de l’existència fins a sacsejar les nostres creences o conviccions. Ens mostra, ras i curt, la paradoxa vital amb tots els seus matisos, com un mirall en qual ens podem veure reflectits.

Miquel Martín i Serra ha escrit una novel·la intensa, bellíssima, a voltes dura i colpidora, però sempre emocionant i lúcida.

 

Retalls de premsa:

-
 "El riu encès" menció al Diari ARA. 15/06/2017
- "El riu encès" critica d'en Salvador Masip al Blog: bloGuejat. 13/11/2017
- "El riu encès" article d'Adrià Pujol Cruells al Diari de Girona. 15/06/2017

 
 

Martín i Serra, Miquel

És escriptor i llicenciat en Filosofia.  Ha publicat, entre d’altres títols, Hi ha amors que maten, L’estratègia de la gallina (finalista del premi Ramon Llull), Cabells de Medusa,  Dictadors de butxaca (premi Maspons i Safont), Llegendes de mar de la Costa Brava i Proses reposades
Ha realitzat també diversos estudis i treballs sobre literatura, especialment sobre el poeta Joan Vinyoli: és l’autor de l’estudi preliminar i les propostes didàctiques de Vent d’aram i de “Les influències filosòfiques en la poesia de Vinyoli” dins el volum Joan Vinyoli i la poesia postsimbolista.
Ha publicat articles a La Vanguardia, El Punt-Avui, Revista de Catalunya i Descobrir Catalunya. Escriu habitualment a l’Ara, Diari de Girona i Revista de Girona, entre d’altres mitjans.

Web de l'autor: www.miquelmartin.cat

Llibres d'aquest autor publicats a El Cep i la Nansa
El riu encèsAmb el suport de: