Geníssers


Suscripció canal de notícies RSS
Participa Facebook
Participa en Twitter
Suscripció canal de YouTube
Fill out my online form.

Servei a escoles catalanes:

Pots comprar amb:

Imatges Paypal
Portada llibre Geníssers
 
Dades del Llibre

Dades del Llibre

Llibre:
291 pàgines
19X 13 cm.
ISBN: 84-96349-32-2
Forma: rústega amb solapes

17 Euros
Afegir a la cistella

 

Veure la cistella

 

COMPRA ONLINE: la compra es realitza mitjançant el

portal Paypal.com. Es pot realitzar el pagament

mitjançant targeta de crèdit o dèbit sense la

necessitat d'estar registrat a paypal.com. Una

vegada realitzat el pagament s'efectuarà

l'enviament per correu ordinari al domicili indicat. 

El termini d'entrega estimat és de 4 a 6 dies.

No hi ha despeses d'enviament.

Geníssers

Xavier Díez

Sinopsis: Albert Torres, llicenciat en filologia àrab i professor de secundària escèptic i desencisat, porta una doble vida. Conjuga una existència ordenada, relativament benestant i tranquil·la amb una secreta condició d’espia. Com a expert traductor es dedica a investigar les diverses xarxes islamistes que s’estenen entre la immigració magribina als suburbis de les ciutats catalanes, alhora que ensenya català a alumnes estrangers acabats d’incorporar al seu institut. La seva responsabilitat investigadora, habitualment de baixa intensitat, canvia el dia que l’encarreguen infiltrar-se a una ONG on se sospita hi ha un dels responsables d’Al Qaida, qui aparentment, ha d’organitzar un gran atemptat. Aquest cas no és com els altres, perquè aquest nou imman és casat amb l’Àngela, el seu amor de joventut, i això desvetlla els fantasmes del passat, evidencia els límits del present i dibuixa un futur inquietant. Els discursos sobre immigració, els canvis sobtats en el paisatge d’un país que transforma dramàticament, la fràgil convivència entre comunitats, el paper de la religió, apareixen com a un context que, en realitat, esdevè l’autèntic protagonista d’aquesta història. Com en una inacabable pluja, els antagonismes socials muts, encara que persistents, amenacen amb desbordar-se. Tanmateix, i tal com ens mostra la realitat, res no és el que sembla en aquesta ficció política i social poc habitual en el panorama literari català.

 
 

Díez, Xavier

Barcelona, 1965. Doctor en Història Contemporània, Llicenciat en Filosofia i Lletres, Diplomat en Magisteri i postgraduat en Pedagogia Terapèutica.
Com a historiador ha estat autor dels llibres El anarquismo individualista en España (Virus, 2006), Utopia sexual a la premsa anarquista de Catalunya (Pagès eds. 2001) i coautor de La Gran Desil·lusió, la Transició als Països Catalans (El Cep i la Nansa, 2005) i L’Àsia, un continent divers (Icària, 1999). És col·laborador dels diaris El Punt i Diari de Girona i de diverses revistes acadèmiques i culturals, nacionals i estrangeres, i membre de l’equip d’intel·lectuals crítics Argumenta. Com a poeta ha participat als reculls col·lectius Le chant des villes (Dianoïa, 2006), Vint-i-cinc poemes per l’Ovidi (AJV, 2005), Singulars d’un plural. (Dip. Girona, 1998) i ha publicat Cartografia de la Desolació (L’Emboscall, 2006) i A la via morta (L’Emboscall, 2004). És col·laborador de la revista literària Le Manoir des Poètes. 

Llibres d'aquest autor publicats a El Cep i la Nansa

Geníssers
La gran desil·lusió
Banderes dels nostres tiets
Hotel Califòrnia