Hotel Califòrnia


Suscripció canal de notícies RSS
Participa Facebook
Participa en Twitter
Suscripció canal de YouTube
Fill out my online form.

Servei a escoles catalanes:

Pots comprar amb:

Imatges Paypal
Portada llibre Hotel Califòrnia
 
Dades del Llibre

Dades del Llibre

Llibre:
120 pàgines
19 X 13 cm.
ISBN: 978-84-945624-1-9
Forma: rústega amb solapes
Data publicació: Setembre de 2016

15 Euros
Afegir a la cistella

 

Veure la cistella

 

COMPRA ONLINE: la compra es realitza mitjançant el

portal Paypal.com. Es pot realitzar el pagament

mitjançant targeta de crèdit o dèbit sense la

necessitat d'estar registrat a paypal.com. Una

vegada realitzat el pagament s'efectuarà

l'enviament per correu ordinari al domicili indicat. 

El termini d'entrega estimat és de 4 a 6 dies.

No hi ha despeses d'enviament.

Hotel Califòrnia

Xavier Díez

Sinopsis: En plena bombolla immobiliària, Alba, regidora de cultura, sol·licita una excavació arqueològica d’urgència abans que un jaciment valuós (les restes d’una pedrera romana) sigui destruït per edificar-hi un centre comercial. Tanmateix, regidora i arqueòleg, ja es coneixien, donat que en la mateixa població ja havien coincidit trenta-tres anys abans quan el poble tot just iniciava la seva deriva turística.

Nazis refugiats, jueus assedegats de venjança, triangles amorosos, cacics locals, violència i franquisme són les coordenades per on s’esdevindrà un assassinat, teòricament simple, encara que, amb derives inesperades.

Passades tres dècades, però, la retrobada dels qui aleshores havien estat només personatges secundaris, obligaran a tornar a enfrontar-se amb un passat que no era ben bé com semblava. I aquesta volta, també hauran de conviure en un poble que s’ha transformat radicalment, encara que, a la vegada, i al més pur estil lampedussià, no ha canviat gens. Tot plegat en una època en què, com en el passat, res no és el que sembla.

 

Retalls de premsa:

-"Hotel Califòrnia"" a ElPunt-Avui per Ferran Aisa (22 de gener de 2017)

 

Díez, Xavier

Barcelona, 1965. Doctor en Història Contemporània, Llicenciat en Filosofia i Lletres, Diplomat en Magisteri i postgraduat en Pedagogia Terapèutica.
Com a historiador ha estat autor dels llibres El anarquismo individualista en España (Virus, 2006), Utopia sexual a la premsa anarquista de Catalunya (Pagès eds. 2001) i coautor de La Gran Desil·lusió, la Transició als Països Catalans (El Cep i la Nansa, 2005) i L’Àsia, un continent divers (Icària, 1999). És col·laborador dels diaris El Punt i Diari de Girona i de diverses revistes acadèmiques i culturals, nacionals i estrangeres, i membre de l’equip d’intel·lectuals crítics Argumenta. Com a poeta ha participat als reculls col·lectius Le chant des villes (Dianoïa, 2006), Vint-i-cinc poemes per l’Ovidi (AJV, 2005), Singulars d’un plural. (Dip. Girona, 1998) i ha publicat Cartografia de la Desolació (L’Emboscall, 2006) i A la via morta (L’Emboscall, 2004). És col·laborador de la revista literària Le Manoir des Poètes. 

Llibres d'aquest autor publicats a El Cep i la Nansa

Geníssers
La gran desil·lusió
Banderes dels nostres tiets
Hotel Califòrnia


Amb el suport de: