L'home del quiosc


Suscripció canal de notícies RSS
Participa Facebook
Participa en Twitter
Suscripció canal de YouTube
Fill out my online form.

Servei a escoles catalanes:

Pots comprar amb:

Imatges Paypal
Portada llibre L'home del quiosc
 
Dades del Llibre

Dades del Llibre

Llibre:
256 pàgines
19X 13 cm.
ISBN: 978-84-85960-84-2
Forma: rústega amb solapes

16 Euros
Afegir a la cistella

 

Veure la cistella

 

COMPRA ONLINE: la compra es realitza mitjançant el

portal Paypal.com. Es pot realitzar el pagament

mitjançant targeta de crèdit o dèbit sense la

necessitat d'estar registrat a paypal.com. Una

vegada realitzat el pagament s'efectuarà

l'enviament per correu ordinari al domicili indicat. 

El termini d'entrega estimat és de 4 a 6 dies.

No hi ha despeses d'enviament.

L'Home del quiosc

Ton Creus

Sinopsis: Un dels cadàvers està prop de la cua del piano. És un home, 58 diria el comissari, corpulent, 1'90-1'95, cabell negre i abundós, rinxolat, celles blanques que contrasten. S'ensuma la pela, pantalons i americana foscos de disseny. Un Rolex al canell del braç dret. Collons, pensa el Ramos, ja en tenim un del rellotge a la dreta. Són els pitjors.
...
Es gira amb la velocitat i l'elasticitat de sempre, és el seu cop predilectre. El braç dret estirat i la mà plana és com un fuet i el cantó de la mà pica amb brutalitat al coll del Sanjuan, just damunt l'artèria, amb un cop definitiu. L'home sembla perdre la respiració, però no cau i alça la mà amb la pistola per disparar, l'Enric té el temps just d'un segon cop, improvisat sobre el braç de l'altre, però el dit ja premia el gallet, el tret no ha fet massa soroll i la bala ha entrat prop del cor.

 
 

Fotografia de l'autor Creus Virgili, Ton

Creus Virgili, Ton

(Sabadell 1944 - Sabadell 2010)

Mestre d'escola i llicenciat en història. La seva passió per la literatura va començar al Sabadell dels anys cinquantes amb El Guerrero del Antifaz, Azañas Bélicas i Roberto Alcázar y Pedrín; però sobretot amb Verne i Salgari, llegits en les nits fredes dels penellons. Abans d'adormir-se somiava aventures.

Al París de 1961, influït pels moviments de l'època (que no entenia massa), començà la seva minsa producció: una cinquantena de folis escrits a mà, que juntament amb uns quants més, escrits posteriorment, anaren a parar als magatzems del Tribunal de Orden Público i encara hi deuen ser (els va reclamar sense èxit). Perdre tota la seva producció literària als vint-i-cinc anys, el va abocar al silenci. Silenci que no va trencar fins als anys setantes amb uns contes infantils. Escrivia poesies per als amics.

Llibres d'aquest autor publicats a El Cep i la Nansa
Eren rossos?
L’home del quiosc
Dura, on els gats eren blancs