Poso el comptaquilòmetres a zero


Suscripció canal de notícies RSS
Participa Facebook
Participa en Twitter
Suscripció canal de YouTube
Fill out my online form.

Servei a escoles catalanes:

Pots comprar amb:

Imatges Paypal
Portada llibre Poso el comptaquilòmetres a zero
 
Dades del Llibre

Dades del Llibre

Llibre:
152 pàgines
19X 13 cm.
ISBN: 978-84-96349-89-6
Forma: rústega amb solapes

14 Euros
Afegir a la cistella

 

Veure la cistella

 

COMPRA ONLINE: la compra es realitza mitjançant el

portal Paypal.com. Es pot realitzar el pagament

mitjançant targeta de crèdit o dèbit sense la

necessitat d'estar registrat a paypal.com. Una

vegada realitzat el pagament s'efectuarà

l'enviament per correu ordinari al domicili indicat. 

El termini d'entrega estimat és de 4 a 6 dies.

No hi ha despeses d'enviament.

Poso el comptaquilòmetres a zero

Antoni Munné-Jordà

Es clou la trilogia de literatura fantàstica emmarcada en set mil anys de la costa vilanovina

Sinopsis: L’any 1994 A. Munné-Jordà publicava La paciència del mar (Edicions del Bullent, Picanya), una novel·la situada al port de Vilanova a l’època contemporania, en què un escriptor arribat a la vila era impulsat a escriure una novel·la que es resistia a redactar, i que per mitjà d’un personatge enigmàtic, en Marc, es trobava immergit en l’àmbit mític de les llegendes marítimes, d’Altafulla a la Falconera, sota el massís de Garraf.

El 1999 a L’única mort (El Cep i la Nansa, Vilanova i la Geltrú) en Marc prenia els estris d’escriptura per narrar en primera persona la seva història, des de l’arribada a Adarró dos mil quatre-cents anys enrere menat per una figura seductora i determinant, la Cram. Justament aquest personatge va donar el nom a la col·lecció que inaugurava el llibre.

Deu anys després, i celebrant el desenari de la col·lecció, «La Cram» d’El Cep i la Nansa publica Poso el comptaquilòmetres a zero, la cloenda de la trilogia, que s’inicia en un futur proper i arriba fins a prop de quatre mil cinc-cents anys en el futur. En aquesta nova novel·la, un grup de vells malden per anar fent la seva, sense perdre la rebel·lia ni l’humor, en un ambient poc propici als sectors no-productius de la societat.

Una descoberta en un petit asteroide del nostre sistema solar l’any 2002, amb les consegüents investigacions desplegades els decennis posteriors, tindrà unes conseqüències inesperades damunt el microcosmos protagonista quan un dels centres d’estudi de la troballa serà justament l’instal·lat a Vilanova i la Geltrú. I en el desplegament i la conclusió de la narració també trobaran la cloenda els diversos elements, mítics i literaris, que han conformat la trilogia que tanca aquesta novel·la. 

 
 

Fotografia de l'autor Munné-Jordà, A.

Munné-Jordà, A.

Ha publicat Damunt un blanc així com el del paper (Robrenyo, Mataró, 1978), Ofici de torsimany (Moll, Palma, 1985) i Demà serà un altre dia (La Magrana, Barcelona, 1987), trilogia novel·lística en què es planteja explorar respectivament els recursos literaris de l'espai, el temps i el moviment. Amb Llibre de tot (Pagès editors, Lleida, 1994) guanyà el premi Juli Verne de ciència-ficció 1993. Amb Entre Sant Peters i Sant Pau (Edi-Liber, Barcelona, 1999) va quedar finalista del Premi Sant Jordi 1995.

Ha publicat la novel·la juvenil La Laia dels titelles (Publicacions de l'Abadia de Montserrat, Barcelona, 1995) i contes infantils com Terrossos de sucre (Publicacions de l'Abadia de Montserrat, Barcelona, 1995) o El fontaner de Vilanova (Ajuntament, Vilanova i la Geltrú, 1996). Té publicat l'assaig literari Temps Obert de Manuel de Pedrolo entre les dues cultures (Ajuntament de Tàrrega, 1995) i com a estudiós de la ciència-ficció ha publicat les antologies Narracions de ciència-ficció (Edicions 62, Barcelona, 1985, refeta el 1997 a la mateixa editorial amb el títol Futurs imperfectes), Temps al temps (La Magrana, Barcelona, 1990) i La biblioteca de les galàxies (amb Montse Cerdà i Marta Puig, La Magrana, Barcelona, 1999).

Amb La paciència del mar (El Bullent, Picanya, 1994), en què recicla algunes llegendes de la costa catalana, en una particular aproximació al gènere fantàstic i de ciència-ficció, inicia una trilogia, ambientada a Vilanova i la Geltrú, que té per peça central L'única mort, que ara presenta El Cep i la Nansa.

Llibres d'aquest autor publicats a El Cep i la Nansa
L’única mort
Poso el comptaquilòmetres a zero
40 anys després de 1968