Mals de cap


Suscripció canal de notícies RSS
Participa Facebook
Participa en Twitter
Suscripció canal de YouTube
Fill out my online form.

Servei a escoles catalanes:

Pots comprar amb:

Imatges Paypal
Portada llibre Mals de cap
 
Dades del Llibre

Dades del Llibre

Llibre:
224 pàgines
13X 19 cm.
ISBN: 978-84-96349-60-5
Forma: rústega amb solapes

14 Euros
Afegir a la cistella

 

Veure la cistella

 

COMPRA ONLINE: la compra es realitza mitjançant el

portal Paypal.com. Es pot realitzar el pagament

mitjançant targeta de crèdit o dèbit sense la

necessitat d'estar registrat a paypal.com. Una

vegada realitzat el pagament s'efectuarà

l'enviament per correu ordinari al domicili indicat. 

El termini d'entrega estimat és de 4 a 6 dies.

No hi ha despeses d'enviament.

Mals de cap

Fran Alonso
Traducció de Fina Iglesias

Sinopsis: Mals de cap s'endinsa en aquell vent que bufa des de les entranyes de la cultura urbana contemporània i que ens arrossega entre les fulles gairebé invisibles d'una neurosi col·lectiva. El llibre ens proposa una immersió en un món en què les tensions diàries i els estils de vida contemporanis alteren el nostre fràgil equilibri emocional. I així, entre la tendresa i la cruesa, la ironia i la solidaritat, es va teixint una necessària reflexió sobre l'ésser humà i el nostre temps, les seves virtuts, els seus límits i les seves misèries.
A Mals de cap, Fran Alonso adopta un to subversiu per conduir el lector vers el seu fons més pregon, fins aquell espai fronterer i relliscós, fred i letal como el tall d'una navalla, entre la cordura i la bogeria, i ho fa, també, servint-se de l'humor i de la ironia, amb una prosa àgil i imantada, mirant de no deixar mai indiferents els lectors.

 
 

Alons, Fran

Vigo, 1963. És un dels escriptors gallecs de referència. Narrador i poeta, la seva trajectòria professional està lligada a l'àmbit del periodisme i de l'edició. Durant alguns anys ha estat col·laborador de les pàgines d'opinió de Diario 16 de Galicia i La Voz de Galicia, i en l'actualitat col·labora en el setmanari A Nosa Terra i en el suplement «Luces» del diari El País. Manté actiu a la xarxa el seu bloc Cabrafanada.

Amb l'obra titulada Trailer va guanyar el 1991 el Premi Blanco Amor de Novela.
En el camp de la narrativa, van seguir-lo altres títols com Cemiterio de elefantes (1994), Silencio (1995), Territorio ocupado (1998), O brillo dos elefantes (1999), Males de cabeza (2001), Cartas de amor (2006) i A vida secreta de María Mariño (2007).

A més, la seva obra ha rebut premis com el Losada Diéguez a la millor obra literària, el Rañolas de Literatura Infantil i Juvenil al millor llibre de l'any, i la distinció White Ravens de la Biblioteca Internacional de Munic.

Com a poeta, és autor d'un llibre fundacional en la poesía gallega dels 90: Persianas, pedramol e outros nervios (1992). Després ha publicat Tortillas para os obreiros (1996), Cidades (1997), Subversións (2001) i Balada solitaria (2004). També és autor de Poetízate (2006) i de l'àlbum il·lustrat A casa da duna (2002).

Llibres d'aquest autor publicats a El Cep i la Nansa
Mals de cap