Videoteca Infantil i juvenil

La cançó La Bruixa del Terrat del llibre Hug el Poruc!

La cançó "La Bruixa del Terrat", està inclosa al dvd del conte "Hug el poruc", número 15 de la col·lecció Ginjoler. El conte està escrit per Mercè Ubach i il·lustrat per Lluís Farré. Seguint la línia de la col·lecció, tan el conte com el dvd, estan en català i en llengua de signes catalana, per a nens sords i nens oients.

 

La cançó "Fent Música", està inclosa al dvd del conte "Un saxo al bosc", número 16 de la col·lecció Ginjoler. El conte està escrit per Eva Sans i il·lustrat per Eva Sans. Seguint la línia de la col·lecció, tan el conte com el dvd, estan en català i en llengua de signes catalana, per a nens sords i nens oients.

La cançó "Aniversari feliç", està inclosa al dvd del conte "La Màgia dels colors", número 14 de la col·lecció Ginjoler. El conte està escrit per Ricardo Alcántara i il·lustrat per Sebastià Serra. Seguint la línia de la col·lecció, tan el conte com el dvd, estan en català i en llengua de signes catalana, per a nens sords i nens oients.

 

En Lluneta ja és aquí!
Montserrat Balada
Il·lustracions:JuanolO
Un nou personatge ha arribat a la ciutat, és diu Lluneta i es el fill de la Lluna Plena. El que més desitja és viure noves aventures i trobar nous amics!
No et perdis les aventures del Lluneta, un petit troç de Lluna que ens divertirà de valent!

Saltironets!
Susana Peix Cruz
Il·lustracions: Jordi Sunyer
La il·lusió de la Saltironets és arribar fins a la Lluna, per explicar-li cada nit un dels seus contes. I tant va saltar, que un dia hi va arribar. I des de llavors que viu allà.

 

Em dic Eduard Toldrà
David Puertas
Il.: Laura Borràs Dalmau
Em dic Eduard Todrà i de ven petit ja m'agradava agafar una branca de fonoll i dirigir el sol del vent, el brugit de les onades i el crit de les gavines. La passió per la música em va convertir en violinista, en compositor i en director d'orquestra.
Aquesta és la meva història: tot va començar a Vilanova i la Geltrú al mateix temps que a França inventaven el cinema...

 

Joana Raspall: El meu món de poesia La bruixa revellida

Un dels 30 poemes infantils del llibre "El meu món de poesia", on podem llegir i escoltar a la seva autora, Joana Raspall. Aquest llibre + dvd, editat per El Cep i la Nansa edicions, vol ser un homenatge a una poetessa d'indiscutible rellevància en la història de les lletres catalanes. Els poemes van acompanyats per les il·lustracions de Pere Cabaret.

 

Joana Raspall: El meu món de poesia. Invitació

Dins el llibre "El meu món de poesia" podem llegir i escoltar un recull de 30 poemes infantils de Joana Raspall. Aquest llibre + dvd, editat per El Cep i la Nansa edicions, vol ser un homenatge a una poetessa d'indiscutible rellevància en la història de les lletres catalanes. Els poemes van acompanyats per les il·lustracions de Pere Cabaret.

Ginjoler 9:cançó "Sóc un Cuiner" en llengua de signes catalana

Cançó "Sóc un cuiner" en llengua de signes catalana. La podreu trobar al dvd del conte EN XIM DE LES OLLES I EL TIRAMISÚ, de Trinitat Gilbert i Anna Mongay (il·lustracions). El conte és el novè títol de la col·lecció Ginjoler, una col·lecció de contes + dvd adaptats a la llengua de signes catalana, que publica El Cep i la Nansa edicions.

 

Ginjoler 8: vocabulari El Tovalló Groc.. en llengua de signes catalana

Vocabulari del conte PETITA HISTÒRIA D'UN TOVALLÓ GROC DESCOLORIT en llengua de signes catalana. La podreu trobar al dvd del conte de Miquel Ribas i Roger Padilla (il·lustracions). És el vuitè títol de la col·lecció Ginjoler, una col·lecció de contes + dvd adaptats a la llengua de signes catalana, que publica El Cep i la Nansa edicions.

Teatre infantil "Ha nascut un drac"

Sabeu com neixen els dracs de festa major? Aquest conte desvetlla el secret més ben guardat d'aquestes bèsties. Aquesta adptació teatral del conte HA NASCUT UN DRAC, escrit per Susana Peix i Montse Balada, i il·lustrat per Lorena Torres, arriba a casa nostra, sota la direcció de Montse Panero.
Organitza: Foment vilaoví. Col·labora: El Cep i la Nansa edicions i el Drac de la Geltrú

 

3 anys de la col·lecció Ginjoler

Acte de celebració del 3 anys de la col·lecció Ginjoler, el dia 27 de novembre de 2010 a la llibreria Alibri de Barcelona.
Participen, Cesca Mestres, Susana Peix, Ada Parellada, Francisco Vidiella. La col·laboració d'APSO i autores, autors, il·lustradores, il·lustradors i tot l'equip de redacció i supervisió de la col·lecció.

Carambuco cuentos 1: ¡Me he perdido!

Muestra del DVD del cuento: ¡Me he perdido!, escrito e ilustrado por JuanolO. Éste es el primer título de la colección Carambuco cuentos, los cuentos + dvd, en castellano y en lengua de signos española. Edita, Carambuco Ediciones.

 

L'Estel d'Orient

3 anys de Ginjoler!